Items where Division is "Management" and Year is 1997

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type | No Grouping
Jump to: M | S | T | Y
Number of items: 6.

M

Mahmood, Husain (1997) Hubungan di antara masalah kerja dengan tekanan kerja di kalangan operator pengeluaran di Scan Dairy and Food, Johor Bahru. Masters thesis, Universiti Teknologi Malaysia, Faculty of Management.

Mahmud, Marhaini (1997) Analisis penggunaan peralatan penjimatan tenaga terhadap pengurusan beban elektrik di Malaysia. Masters thesis, Universiti Teknologi Malaysia, Faculty of Management.

Malakan, Rohaidah (1997) Hubungan gaya kepimpinan dalam iklim organisasi : satu kajian kes di E.P.E. Swichtgear Corporation Sdn. Bhd. Masters thesis, Universiti Teknologi Malaysia, Faculty of Management.

S

Shafie, Abdul Halim (1997) Keperluan latihan di kalangan juruteknik dan penyelia Tenaga Nasional Berhad, Perlis. Masters thesis, Universiti Teknologi Malaysia, Faculty of Management.

T

Thukiman, Kassim (1997) Hubungan di antara aspek-aspek pengautomasian pejabat dengan prestasi kerja di Universiti Teknologi Malaysia, Sekudai, Johor. Masters thesis, Universiti Teknologi Malaysia, Faculty of Management.

Y

Yong, Kiang Yeow (1997) Latihan di kalangan pekerja sokongan dan hubungannya dengan ketrampilan tugas : satu kajian kes di Malaysian Resources Corporation Berhad. Masters thesis, Universiti Teknologi Malaysia, Faculty of Management.

This list was generated on Sat Aug 13 03:46:27 2022 +08.