Universiti Teknologi Malaysia Institutional Repository

Pembinaan Modul Program Pembangunan Sukan Dan Riadah Pelajar Tahun Satu Fakulti Pendidikan Universiti Teknologi Malaysia.

Hushin , Hassan and Misren, Mohd Aidil (2010) Pembinaan Modul Program Pembangunan Sukan Dan Riadah Pelajar Tahun Satu Fakulti Pendidikan Universiti Teknologi Malaysia. Pembinaan Modul Program Pembangunan Sukan Dan Riadah Pelajar Tahun Satu Fakulti Pendidikan Universiti Teknologi Malaysia. . pp. 1-6. (Unpublished)

[img]
Preview
PDF
23kB

Official URL: https://ace-notebook.com/pembinaan-modul-program-p...

Abstract

Projek ini adalah berkaitan dengan pembinaan modul Program Pembangunan Sukan Dan Riadah Pelajar Tahun Satu Fakulti Pendidikan Universiti Teknologi Malaysia untuk panduan Jawatankuasa First Year Experience (FYE) Fakulti Pendidikan Universiti Teknologi Malaysia. Modul ini dibina berdasarkan kepada cadangan daripada kajian yang telah dijalankan bertajuk “Pilihan dan Bentuk Aktiviti Program Pembangunan Pelajar Tahun Satu Fakulti Pendidikan Universiti Teknologi Malaysia: Satu Tinjauan” oleh Ahmad Nawawi Bin Adnan (2007). Modul ini dibina mengikut Model Drum (1981) yang memberi penekanan kepada tiga unsur untuk membangunkan program yang berkualiti. Diharap modul ini akan dapat membantu pihak Jawatankuasa FYE Fakulti Pendidikan UTM menjalankan program dengan lebih lancar serta dapat membantu melahirkan generasi pelajar yang cergas, cerdas, tangkas serta memiliki daya saing dan juang yang tinggi dengan mengambil bahagian dalam aktiviti sukan dan riadah.

Item Type:Article
Uncontrolled Keywords:modul program pembangunan sukan dan riadah
Subjects:L Education > L Education (General)
Divisions:Education
ID Code:11439
Deposited By: Assoc. Prof Dr Azizi Yahaya
Deposited On:15 Dec 2010 15:12
Last Modified:13 Mar 2017 15:23

Repository Staff Only: item control page